top of page

SYNTTÄRIRATSASTUS

Kotikulman tallin synttäriratsastus tarjoaa sinulle ja ystävillesi mahdollisuuden toteuttaa unelmasi! Synttäritunnilla pääset ratsastamaan yksisarvisella joko kentällä tai maastossa toiveidesi mukaan. Synttäriratsastukseen kuuluu myös näiden kauniiden yksisarvisten hoito ennen tuntia tai sen jälkeen.

 

Synttäriratsastuksen hinta on 150€, joka sisältää maksimissaan 5 ratsastajaa. Synttäritunnin pituus on 45 minuuttia. Synttäreitä järjestetään lauantaisin.

 

TULOSSA UUTUUTENA!

Luxus synttärit

Voit järjestää synttärit uudessa upeassa tilassa, joka soveltuu täydellisesti juhlien viettoon. Näihin juhliin haluaisi kuka tahansa prinsessa tulla. Synttäreihin sisältyy ratsastus 45min, maksimissaan 5 ratsastajaa, ja herkkupöytä, jonka ääreen koko synttäriporukka voi jäädä juhlimaan ja herkuttelemaan heppailun jälkeen! Juhlapöytään kuuluu maukkaat muffinit, sipsit, popcornit, karkit ja mehut kauniisti katetulla pöydällä heppa teemaan soveltuvasti. Taustalle saat toivoa itse valitsemaasi musiikkia ja katsella slideshowlta söpöjä tallin asukkaita. Tarvitset siis mukaasi vain itsesi ja ystäväsi!

Hinta luxus synttäreille 280€

Tervetuloa viettämään ikimuistoiset synttärit Kotikulman Tallille!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Saana puh. 0440808799

bottom of page