top of page

TEAM KOTIKULMA

Tiimi toimii. Meillä kaikki ovat samanarvoisia, ystäviä ja pidämme toisista huolta.

Tiimimme on monipuolinen ja porukassamme on monialaosaajia. Ohjaajamme ovat kaikki ystävällisiä ja usean vuoden kokemuksen omaavia lasten ja nuorten parissa työskenteleviä tai opiskelevia.

Perheen pää Kari pitää huolta koko tallialueen kunnossapidosta ja Tuulian vastuulla on sisustus ja siisteys. Karita opettaa, valmentaa ja touhuaa kaikissa tallin asioissa. Tallin pieni mies Frank on Karitan poika joka touhuaa päivät pitkät leikkien ja mönkijällä ajaen tallin ympäristössä.

Yhdessä tekeminen on meille tärkeää ja vietämme aikaa myös tallin ulkopuolella liikkuen tai muuten vain toistemme seurasta nauttien.

kuva7.jpg
kuva9.jpg
kuva4.jpg
kuva6.jpg
kopra.jpg
TIIMIKUVA.jpg
mare.jpg
jengi.jpg

Talli täynnä sydäntä, ystäviä ja yhdessä oloa.

kuva2.jpg
karita.jpeg

Saana. Pirteä, liikunnallinen ja tallilla minua näkee miltei joka päivä. Ratsastuksen itse aloitin vuonna 2006 ja siitä asti olen Kotikulmilla viihtynyt kuin kotonani. Ratsastustunteja pitäessä pyrin positiiviseen ja yksilölliseen opetukseen, jotta harrastaminen olisi mielekästä ja jokainen pääsisi omalla tasollaan kehittymään.

Mommo.jpeg

Karita. Pyöritän tallia yhdessä perheeni kanssa. 
Hevoset kulkevat minulla verissä sillä olen jo kolmatta polvea hevosalan ammattilainen. Olen syntynyt ja kasvanut tallillamme. Se ei ole minulle vain koti, se on elämäntapa ja ammentaa kaikkea sitä mitä itse olen.
Oppiminen ja itsensä kouluttaminen on minulle tärkeää ja koen siitä olevan isoa hyötyä tallille ja ratsastajille. Tavoitteena ja toiveena on pystyä antamaan kaikille halukkaille turvallinen, luotettava ja osaava harrastus ympäristö. 
Paikka jossa ketään ei syrjitä ja kaikki tuntevat olevansa hyviä ja riittäviä juuri sellaisena kuin ovat.

mare.jpeg

Marjo ”Mare”, olen ratsastanut Kotikulmilla jo vuodesta 2006 lähtien. Olen positiivinen, pirteä ja huumorintajuinen. Pyrin siihen, että positiivisuus näkyy niin hevostelussa kuin muutenkin liikunnassa.

DSC_1524.JPG

Carolina. Minua näkee tallilla ainakin tiistaisin ja keskiviikkoisin. Opettamisessa minua motivoi jatkuva kehitys ja lajin monimuotoisuus. Olen itse ratsastanut ja pitänyt tunteja Kotikulman Tallilla jo monta vuotta, eli talli on kuin toinen koti

kopraa.jpg

Emma. Olen pirteä ja tulen hyvin toimeen toisten kanssa. Tykkään puuhailla hevosten parissa ratsain sekä maastakäsin. Minua näkee tallilla ainakin tiistaisin ja sunnuntaisin!

emma.jfif

Kopra, käynyt Kotikulmilla yli 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä hoitelen enimmäkseen hevosia sekä siivoilen talleja. Minulta onnistuvat kaikki työt aidan korjauksesta hevosten ratsuttamiseen. Valmistuin kesällä 2021 kengittäjäksi.

johanna.jpg

Johanna, koulutukseltani fysioterapeutti, koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Vuonna 2021 valmistuin hevoshierojaksi. Ratsastusta olen harrastanut 4-vuotiaasta asti ja heppojen kanssa on tullut touhuiltua yli 20 vuoden ajan. Olen kiinnostunut ratsastajan tuki- ja liikuntaelinongelmien vaikutuksesta ratsukon toimintakykyyn.

milla.jpg

Milla. Ammatiltani olen nuoriso-ohjaaja. Olen ollut hevostelun parissa pienestä pitäen. Minuun törmää pääsääntöisesti aina torstaisin ja lauantaisin hevostallin puolelta. Näkyillään tallilla!

Tiiu. Opiskelen tällä hetkellä lukiossa ja ratsastuksen aloitin 6-vuotiaana. Hevoset ovat siis olleet osa elämää jo ihan pikkutytöstä lähtien. Opehommat alkoivat syksyllä 2021 ja tallilla pyörin aina maanantaisin ja perjantaisin.

tiiu.jpeg
bottom of page