top of page

RATSASTUSTUNNIT

Tuntisuunnitelmat ovat rakennettu huolellisesti jokaiselle ryhmälle ja ryhmät ovat järjestetty ratsastajien tasojen mukaan. Ryhmäkoot ovat pieniä jotta opetus olisi mahdollisimman yksilöllistä. Kiinnitämme huomiota, että jokaisella tunnilla edetään ja kehitytään itseään ja hevostaan kuunnellen mahdollisimman monipuolisesti eteenpäin. Hinnasto sekä käytännönohjeet löytyvävät omilta välilehdiltään.

PONITUNNIT

kotikulmis.jpg
  • 30 min talutustunti

ryhmiä tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin

  • 50 min ponitunti

taitotasot: alkeet, keskitaso ja edistyneemmät

ryhmiä maanantaisin, tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin

 

Puolen tunnin talutustunnit ovat hyvin suosittuja peruskoulun aloittaneiden ja alle kouluikäisten keskuudessa. Taluttajan huolehtiessa ponista ja kyydissä pysymisestä, on pientenkin mukavaa ja turvallista kokeilla ratsastus- kiemuroita luotettavilla poneilla.

50min ponitunnit ovat ratsastuksen perusteet hallitsevien lasten juttu. Siinä pääsee opettelemaan koulukiemuroita ja ratsastuksen alkeita oman kokoisillaan poneilla.

HEVOSTUNNIT

TUULI.jpg
  • 30 min talutustunti

ryhmiä perjantaisin ja lauantaisin

  • 50 min hevostunti

taitotasot: alkeet, keskitaso ja edistyneemmät

ryhmiä maanantaista lauantaihin

30min hevostunnit ovat suunnattu poneilta hevosiin siirtyville ratsastajille. Taitotason karttuessa siirrytään mahdollisuuksien mukaan 50 min tunneille.

50 min tunnit hevosilla sopii varttuneemmalle ratsastajalle aina nuorista aikuisiin asti. Tallin isot ponit ja hevoset ovat mukavia ratsuja ja niiden kanssa pääsee kehittämään taitojaan.

VALMENNUS

hartsa.jpg

Tallimme tarjoaa myös valmennuspalveluita tallin hevosilla tai voit saapua meille myös oman hevosesi kanssa. Valmentajana toimii professional trainer -ammattitutkinnon suorittanut ammattivalmentaja-liikuntaneuvoja, mentori, ravivalmentaja, hevosurheilu manageri, psyykkinen valmentaja sekä SRL II tason ratsastusvalmentaja Karita Kotikulma.

 

Karita on valmentanut ammattimaisesti yli 15 vuoden ajan ja oppilaat ovat kilpailleet aina Euroopan mestaruus ja Pohjoismaiden mestaruus tasolla sekä ovat saavuttaneet useita SM mitaleja. Karita on myös työskennellyt Suomen Ratsastajainliiton aluevalmentajana 7 vuotta, vastuullaan Kaakkois-Suomen alue. Aktiiviurastaan Karitalla itsellään on 6 SM mitalia ja useita arvokilpailu voittoja. 

 

Kaiken tasoiset ratsastajat ovat tervetulleita oppimaan lisää ja valmentautumaan laadukkaasti iloisella asenteella!

Tästä pääset tutustumaan tallin henkilökuntaan ja opettajiin.

 

Tule siis ratsastamaan, sillä täältä löytyy sopivat ratsastuskaverit kaiken ikäisille!

Mikäli sinulle herää kysyttävää aina voit olla yhteydessä:
Karita Kotikulma 0407079599

bottom of page